Bram van de Waal 10 november 2016

van Decision Path

Transip introduceert, ‘jouwsite’, webshop software voor ondernemers

TransIP is een nieuwe dienst begonnen genaamd ‘jouwsite’. Met deze service kunnen MKB-ers en zzp-ers snel een website of webshop opzetten. 

TransIP, bekend van de webhosting hosting diensten stelt met deze nieuwe dienst gebruikers instaat om een totaal pakket te creëren waarin een webadres, hosting en CMS of e-commerce pakket in zit.

webwinkel software transip

De kosten van het webshop pakket van TransIP zijn 23 euro per maand. Gebruikers van het pakket krijgen daarvoor webshop software van het Amerikaanse hostingsbedrijf, Weebly. Dit bedrijf ondersteunt al jaren klanten in het bouwen van eigen websites en webshops. Daarnaast krijgen gebruikers 6 e-mailadressen en een webadres in het e-commerce pakket.

De software ondersteunt ook in betalingsoplossingen. Op dit moment is mogelijk dat jouw klanten met creditcard of PayPal afrekenen. Het is helaas nog niet mogelijk om klanten met iDeal te laten afrekenen. Echter staat deze mogelijkheid op de roadmap volgens  TransIP.

Lees meer over ‘jouwsite‘  of vergelijk andere webwinkel software.

Deel het bericht en volg ons op social media
facebooktwitterlinkedinmail
Bram van de Waal
Bram van de Waal van Decision Path
Bram van de Waal is als B2B marketeer bij vertaalbureau Textwerk verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten. Hiervoor was hij marketing technologie consultant bij spotONvision. Als gecertificeerd marketing automation specialist voor Oracle|Eloqua heeft hij 2 jaar lang bedrijven zoals Vodafone en Tele2 geadviseerd en ondersteunt in het opzetten lead management campagnes. In zijn vrije tijd schrijft hij over technologieën voor het MKB.
Bram van de Waal on sabtwitter

Reageer op het bericht

Decision Path Copyright © 2015-2016 | Disclaimer | Privacy en Cookies | Contact