Bram van de Waal 13 november 2016

van Decision Path

Teamleader ontvangt 10 miljoen groeigeld

Teamleader heeft 10 miljoen euro groeigeld ontvangen om zijn activiteiten in Europa verder uit te breiden.

Het Belgische CRM systeem/business software wil verder groeien en kantoren openen in steden zoals Rome, Parijs en Milaan. De Zuid Europese markt is interessant voor Teamleader omdat het nog minder ontwikkelt is.

Met deze Series B-ronde, de tweede grote investeringsronde, geleid door Fortino Captial kan Teamleader zich nog verder ontwikkelen op de Europese markt. Het van origine MKB CRM systeem wil doorontwikkelen tot een volwaardig business platform voor het midden- en kleinbedrijf.

Teamleader heeft op dit moment kantoren in Gent, Berlijn, Madrid en Amsterdam. In totaal werken er 100 mensen.

Volgens schattingen van de Europese Commissie zijn er maar liefst 23 miljoen mkb-bedrijven in Europa. Heel veel van die mkb’ers zijn momenteel op zoek naar oplossingen om hun productiviteit en competitiviteit te verhogen: zij beseffen dat digitalisering een noodzaak wordt. Door nu bij te tanken zijn we uitstekend gepositioneerd om een gooi te doen naar het marktleiderschap op de mkb-markt.

Lees meer over Teamleader of vergelijk CRM systemen.

 

Deel het bericht en volg ons op social media
facebooktwitterlinkedinmail
Bram van de Waal
Bram van de Waal van Decision Path
Bram van de Waal is als B2B marketeer bij vertaalbureau Textwerk verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten. Hiervoor was hij marketing technologie consultant bij spotONvision. Als gecertificeerd marketing automation specialist voor Oracle|Eloqua heeft hij 2 jaar lang bedrijven zoals Vodafone en Tele2 geadviseerd en ondersteunt in het opzetten lead management campagnes. In zijn vrije tijd schrijft hij over technologieën voor het MKB.
Bram van de Waal on sabtwitter

Reageer op het bericht

Decision Path Copyright © 2015-2016 | Disclaimer | Privacy en Cookies | Contact