Starten met project management software


De online beginnersgids

Leer alles over projectmanagement software

Meer leren over projectmanagement software? In de online gids leer je alles over projectmanagement tools voor het MKB. In de gids staat krachtige informatie die jou helpt sneller het juiste systeem kiezen. Onze experts geven ook heldere informatie over kosten, strategieën, implementaties, consultants en de Nederlandse markt. Ga voorbereid op pad met de online gids. Veel leesplezier!

Auteur van de gids:


Vergelijk meest gebruikte projectmanagement software in MKB Nederland


Hoofdstuk 1
Wat is projectmanagement software?

Project management software is gecreëerd zodat jij en je team de verschillende projecten kunnen coördineren een omgeving. De core-functionaliteiten zijn het het beheren en visualiseren van taken en de projectstatus. Met deze software blijft jouw team georganiseerd en kun je het gehele project managen. Beheer alle resources, documenteer de planning, monitor projecten en houd de status bij van de verschillende planningen.

Een aantal systemen hebben extra functionaliteiten zoals het bijhouden van tijd, opslaan van documenten, tijdlijn (zoals Facebook) en chat mogelijkheden. Veel is mogelijk. Zo zijn veel systemen geschikt voor grote MKB organisaties, echter zijn er ook pakketten waarmee je alleen een todo lijstje kan bijhouden.

Daarnaast zijn er ook niche projectmanagement tools die focussen op een bepaalde industrie. Een aantal pakketten focussen bijvoorbeeld op de software ontwikkeling markt en faciliteren de SCRUM’ methode in de software. De markt bestaat uit veel verschillende pakketten en als MKB-er heb je veel keus. Succes met vergelijken en je zoektocht naar het juiste systeem!


Lees verder. Hoofdstuk 2: Gratis projectmanagement software >>


Het laatste projectmanagement software nieuws

Projectmanagement software nieuws melden?
Decision Path Copyright © 2015-2016 | Disclaimer | Privacy en Cookies | Contact