Bram van de Waal 9 november 2016

van Decision Path

Magento lanceert nu ook 1.x extensies op nieuwe marktplaats

Magento, het grootste e-commerce systeem van de wereld heeft extensies voor Magento 1 op haar marktplaats gelanceerd. De nieuwe extensie marktplaats van Magento is sinds april dit jaar live en biedt een helder overzicht van alle extensies voor het platform.

De nieuwe marktplaats biedt een omgeving waarin de extensies op overzichtelijke wijze worden weergegeven en de applicaties kunnen worden beoordeelt.

Magento extensies marktplaats

Eerder bracht het webwinkel systeem al extensies voor Magento 2 naar het platform. En nu hebben ze ook applicaties voor Magento 1 (eindelijk) op het platform gezet.

Magento hoopt dat bedrijven, website bouwers en developers sneller de juiste keuze kunnen maken waardoor het e-commerce systeem alle partijen helpt om hun bedrijf sneller te laten groeien.

Vergelijk nu de gratis versie van Magento en bekijk de vernieuwde marktplaats.

 

Deel het bericht en volg ons op social media
facebooktwitterlinkedinmail
Bram van de Waal
Bram van de Waal van Decision Path
Bram van de Waal is als B2B marketeer bij vertaalbureau Textwerk verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten. Hiervoor was hij marketing technologie consultant bij spotONvision. Als gecertificeerd marketing automation specialist voor Oracle|Eloqua heeft hij 2 jaar lang bedrijven zoals Vodafone en Tele2 geadviseerd en ondersteunt in het opzetten lead management campagnes. In zijn vrije tijd schrijft hij over technologieën voor het MKB.
Bram van de Waal on sabtwitter

Reageer op het bericht

Decision Path Copyright © 2015-2016 | Disclaimer | Privacy en Cookies | Contact