Bram van de Waal 16 november 2016

van Decision Path

Hootsuite komt met foto editing app

Het Amerikaanse social media systeem, Hootsuite, komt met een mobiele app waarmee mensen foto’s kunnen maken en bewerken. Vervolgens kunnen de bewerkte afbeeldingen direct op social media worden geplaatst.

Hootsuite wil op deze manier social media managers helpen in het versnellen van het delen van content. Met de app kunnen beheerder van social accounts nu overal aan de slag. Met de app kun je naast het bewerken van foto’s ook alle sociale media van jouw bedrijf beheren en monitoren.

Mobiele social media software

Volgens een onderzoek van het CMO council, zegt 93% van de marketeers dat foto’s belangrijk zijn voor de marketing strategie. Hootsuite wil met de nieuwe functionaliteit gebruikers in staat stellen om afbeeldingen te creeren die direct kunnen worden gedeeld op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest. De toolkit doet erg denken aan de toolkit van Snapchat. Gebruikers kunnen effecten, filters en fonts toevoegen aan het beeldmateriaal. Vervolgens kunnen de afbeeldingen ook op optimale maat worden gesneden zodat de content op elk social media platform volledig tot z’n recht komt.

Meer leren over social media systemen? Lees de gids: starten met social media software of social media software vergelijken?

Deel het bericht en volg ons op social media
facebooktwitterlinkedinmail
Bram van de Waal
Bram van de Waal van Decision Path
Bram van de Waal is als B2B marketeer bij vertaalbureau Textwerk verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten. Hiervoor was hij marketing technologie consultant bij spotONvision. Als gecertificeerd marketing automation specialist voor Oracle|Eloqua heeft hij 2 jaar lang bedrijven zoals Vodafone en Tele2 geadviseerd en ondersteunt in het opzetten lead management campagnes. In zijn vrije tijd schrijft hij over technologieën voor het MKB.
Bram van de Waal on sabtwitter

Reageer op het bericht

Decision Path Copyright © 2015-2016 | Disclaimer | Privacy en Cookies | Contact