Disclaimer

Decision Path verleent u hierbij toegang tot decisionpath.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Decision Path en derden zijn aangeleverd. Decision Path behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie opdecisionpath.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Decision Path .

Beperkte aansprakelijkheid

De op decisionpath.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Decision Path .

In het bijzonder zijn alle prijzen op decisionpath.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op decisionpath.nl. Decision Path oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Decision Path  zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Decision Path en haar bloggers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact opnemen met de redactie.

Decision Path Copyright © 2015-2016 | Disclaimer | Privacy en Cookies | Contact
DECISION PATH